www.avond4daagsecompas.nl

Avond4Daagse 2023

12 , 13, 15 en 16 juni 2023

Tijd voor een feestje!


Loop jij mee?


De Avond4daagse: hét wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan, neem iets te eten en drinken mee voor onderweg, schraap je stembanden en: gáán! Vier dagen lang lol met je vrienden (en ja, ouders en opa’s en oma’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen. Én na de finish natuurlijk die welverdiende medaille. Schrijf je in op de pagina Inschrijven

 

Het reglement kun je hieronder lezen.

Reglement

Reglement Avondwandelvierdaagse Emmer-Compascuum.

 • Deelname
  Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal.

 • Privacy
  Tijdens de inschrijving hebben wij uw gegevens genoteerd voor onze administratie. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij de gegevens niet aan derden verstrekken.

 • EHBO
  Tijdens de wandelvierdaagse rijden de EHBO’ers rond op de fiets. Dus ze zijn op verschillende locaties. De EHBO is tijdens de tocht te bereiken via het mobiele nummer van Tina Knorren van de organisatie op tel.nr: 06-46310316

 • Verkeersregelaars
  Op de meeste oversteekplaatsen staan verkeersregelaars. Daar waar niemand staat moet je zelf heel goed uitkijken met oversteken. 

De verkeersregelaars staan er voor de veiligheid van de wandelaars. De wandelaars worden dan ook dringend verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Het negeren van de aanwijzingen van de verkeersregelaars kan uitsluiting van verdere deelname van de 4daagse tot gevolg hebben.

 • Verzekering
  Door de wandelbond is een collectieve verzekering afgesloten ten behoeve van geregistreerde wandelaars en vrijwilligers van de avondvierdaagse (zie illegale deelname).

 • Illegale deelname
  Het organiseren van een wandelevenement kost veel geld. Illegale wandelaars zijn niet verzekerd in het geval er een ongeluk plaatsvindt. Wandelaars en begeleiders die ingeschreven zijn, wel.

 • Afval ??????
  De organisatie verzoekt de wandelaars afval te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken. Bij de startlocatie en controleposten liggen plastic zakken om afval te verzamelen.

 • Controleposten
  Tijdens de wandeling worden op niet nader bekend gemaakte plaatsen de deelname-bewijzen gestempeld en ranja of iets anders uitgedeeld. Indien bij terugkomst geen stempel op het deelnamebewijs getoond kan worden, kan de organisatie besluiten geen medaille uit te reiken.

 • Gevonden voorwerpen
  Gevonden voorwerpen kunnen ingeleverd worden bij een stempelpost of bij de startlocatie. Bent u iets kwijt dan kunt u hier ook terecht om te vragen of het gevonden is. Worden tijdens de 4daagse gevonden voorwerpen niet opgehaald, dan wordt er een vermelding gedaan op Facebook.

 • Medailles
  De wandelaar is zelf verantwoordelijk voor de opgave van de correcte medaille. 

De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van een medaille. Indien een wandelaar een nieuwe medaille wenst, dan zal hiervoor een vergoeding moeten worden betaald. Voor uitreiking van een medaille is het voor de wandelaar noodzakelijk dat hij/zij alle vier de avonden deelgenomen heeft. Uitzondering is degene die zich heeft opgegeven voor 1 dag. Op vrijdagavond worden de medailles na binnenkomst uitgereikt. 

 

 • Slecht weer
  Bij uitzonderlijk slecht weer neemt de organisatie zo snel mogelijk doch uiterlijk om 17.55 uur gezamenlijk een beslissing over het al dan niet doorgaan van de vierdaagse. Dit kan zijn het afgelasten van een wandelavond, het wijzigen van een route (afstand) of het laten doorgaan. 


Mocht tijdens het wandelen de weersituatie zodanig veranderen dat het gevaar kan opleveren voor de wandelaars, dan zal de organisatie proberen de wandelaars zo snel mogelijk terug te laten keren naar de startlocatie. 

 

De verplichting voor het behalen van een controlestempel zal in het geval van het (gedeeltelijk) afgelasten van een wandelavond komen te vervallen.  

        

 • IJsjes
  Met de coördinatoren van alle scholen hebben we unaniem besloten dat er door de scholen géén ijsjes onderweg worden uitgedeeld. Wij als organisator hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk aan te bieden tijdens de 4daagse. Iedereen krijgt elke avond drinken én iets anders, een ijsje of een appel aangeboden.

 • Voetpaden

Alle deelnemers moeten op de voetpaden lopen als die aanwezig zijn. Ga bij het oversteken van voetpad naar voetpad. Daar waar geen voetpad aanwezig is, loop je zo netjes mogelijk aan de linkerkant van de straat met niet meer dan 2 personen naast elkaar zodat het overige verkeer er geen hinder van ondervindt. 

 

 • Vragen of informatie

Voor alle vragen kunt u contact opnemen met de organisatie tel: 06-46310316

 

 • Tot slot 

Wij hopen dat het een succesvolle avond4daagse mag worden en dat u volgend jaar tijdens de avond4daagse weer mee loopt.